Menu
zavřít
  • Domů
  • Blog
  • Zdravý spánek – naše matrace je řešení

Zdravý spánek – naše matrace je řešení

28. Květen 2013

Řešíte zdravý spánek? Investujte do kvalitní matrace!!! akční nabídka -15% prodloužena do 31.7.2013.

Zdravý spánek – naše matrace je řešení

Řešíte zdravý spánek ? Investujte do kvalitní matrace!

Během spánku na kvalitní matraci je člověk schopen zregenerovat až 90% svých fyzických i duševních sil. Pro zdravý spánek a dokonalou relaxaci nabízí firma JELÍNEK – výroba nábytku s. r. o. svým zákazníkům ortopedické lamelové matrace SÁRA.

Pružný ortopedický lamelový rošt, který je zabudován uvnitř matrace, dokáže dostatečně pevně a přitom citlivě zkopírovat tvar těla a správně jej podepřít. Rošt lze jednoduše přizpůsobit váze uživatele. V poloze na boku pak zůstává osa páteře rovná, při ležení na zádech ve svém přirozeném fyziologicky zakřiveném tvaru. Dochází tak nejen ke svalovému uvolnění, ale také k odpočinku kosterní stavby těla. Díky uvolnění meziobratlových kloubů, vazů a plotének pak dochází  při spánku k přirozené regeneraci vnitřních orgánů, které mají svá nervová centra zakončená právě v těchto oblastech.

Matrace „na míru“

V dnešní době alergií, ekzémů a oslabení imunity je firma JELÍNEK připravena vyrobit matraci takzvaně „na míru“ i pro nejnáročnějšího zákazníka. Uživatel si může zadat libovolný rozměr matrace, zvolit materiál jednotlivých pěnových komponentů  a vybrat si z několika druhů snímatelných potahů umožňujících běžné praní.

Kvalita lamelových matrací uváděných na trh firmou JELÍNEK je pravidelně prověřována českými státními zkušebnami. Matrace SÁRA klasik obdržela 6krát za sebou značku jakosti Czech Made. Od roku 2006 náleží matraci SÁRA prestižní ocenění „Česká kvalita nábytek“.

Hodnoty, na kterých si zakládáme

Proč si udělat radost u nás

Vyrobeno na Valašsku

Pokračujeme v rodinné tradici a řemeslné ruční práci už od roku 1897.

Kvalita a udržitelnost

Náš nábytek z masivního dřeva vám vydrží po generace.

Lidský dotek a ruční práce

Každý náš výrobek projde pod rukama desítky lidí.

Rozumíme zdravému spánku

Již 30 let vyrábíme na míru ortopedické lamelové matrace SÁRA.

Naše služby od A do Z

Od návrhu interiéru až po vlastní dopravu a montáž po celé ČR a SR.