Menu
zavřít

Správná podpora zad při sezení

20. Listopad 2013

Sezením všichni trávíme velkou část dne. To ale našemu pohybovému aparátu vůbec neprospívá. Většinou totiž sedíme na židlích, které nejsou správně anatomicky tvarované, což může způsobovat nepříjemné bolesti páteře a její postupnou deformaci.

Správná podpora zad při sezení

Pokud tedy chcete minimalizovat problémy s Vaší páteří a zároveň si vychutnat pohodlné sezení, při kterém vás nebude nic bolet, pořiďte si do svého bytu anatomicky tvarované jídelní židle a křesla JELÍNEK, která dokážou poskytnout tu správnou podporu vašim zádům!

Jídelní židle ABRA

Pro vaše pohodlné a zdravé sezení nabízíme anatomicky tvarovanou jídelní židli ABRA, která vám zajistí dokonalou podporu zad při vašem každodenním stolování. Židle ABRA je navržena tak, abyste během sezení eliminovali nežádoucí deformaci páteře a zároveň tím snížili únavu vašeho pohybového aparátu. Židli ABRA si můžete objednat i s praktickými područkami, které mohou vaše sezení ještě více zkomfortnit.
 

Křeslo NOE

Pokud si přejete po náročném dni pohodlně usadit ve vašem obývacím pokoji, není nic příjemnějšího nežli si zarelaxovat v anatomicky tvarovaném křesle NOE, které vám poskytne správnou podporu zad. Díky tomu významně předejte bolesti páteře i zádových svalů a přispějete tak i ke snížení únavy vašeho celého pohybového aparátu. Součástí křesla NOE je prakticky řešený podhlavník určený pro správnou podporu krční páteře. Podhlavník lze snadno posunovat a tím jej nastavit každému jednotlivci na míru bez ohledu na výšku postavy.
Křeslo NOE si také můžete pořídit ve variantě s relaxačním polohováním, kdy jej můžete libovolně polohovat pomocí systému vzduchových pístů. Při vašem oblíbeném relaxování budete moci na křesle přejít i do polohy lehu a v klidu si tak příjemně odpočinout.
 

Pohupovací křeslo JEFET

Hledáte praktické křeslo, ve kterém si skvěle zarelaxujete u televize nebo si v klidu přečte knížku? Pohupovací křeslo JEFET vám nabízí pohodlné posezení a zároveň složí jako skvělá prevence proti bolestivým deformacím páteře. Anatomicky tvarované pohupovací křeslo JEFET umožňuje příjemné pohupování, které působí uklidňujícím dojmem. Díky pohupování budou vaše zádové svaly v neustálém pohybu, což zamezuje jejich nežádoucímu přetěžení vlivem strnulého sezení. Křeslo má navíc praktický posunovací podhlavník, který si můžete nastavit do takové výšky, jaká vám vyhovuje. K pohupovacímu křeslu si také můžete pořídit praktický taburet JEFET, který slouží jako skvělá úleva pro vaše nohy po náročném dni.
Dřevěné ohýbané části židlí a křesel jsou vyrobeny z vrstveného buku. Povrchovou úpravu dřeva si lze individuálně zvolit. Čalouněné části našeho nábytku se skládají z anatomicky tvarované PUR pěny a prodyšného polyesterového rouna. Potahovou látku si může každý zákazník libovolně vybrat ze vzorníku různých materiálů a barev.
Hodnoty, na kterých si zakládáme

Proč si udělat radost u nás

Vyrobeno na Valašsku

Pokračujeme v rodinné tradici a řemeslné ruční práci už od roku 1897.

Kvalita a udržitelnost

Náš nábytek z masivního dřeva vám vydrží po generace.

Lidský dotek a ruční práce

Každý náš výrobek projde pod rukama desítky lidí.

Rozumíme zdravému spánku

Již 30 let vyrábíme na míru ortopedické lamelové matrace SÁRA.

Naše služby od A do Z

Od návrhu interiéru až po vlastní dopravu a montáž po celé ČR a SR.