Menu
zavřít
  • Domů
  • Blog
  • Sedací souprava RÁCHEL – elegantní pohovka i pohodlné lůžko pro hosta

Sedací souprava RÁCHEL – elegantní pohovka i pohodlné lůžko pro hosta

21. Březen 2014

Obývací pokoj je místem, kde se schází celá rodina. Kromě poklidného sledování televize a relaxování po náročném dni, zde také usazujeme návštěvu, pořádáme zde malé rodinné oslavy a trávíme tu zábavné chvíle s našimi nejbližšími. Nedostatek místa k sezení v obývacím pokoji se většinou snadno vyřeší usazením hostů na přinesené židle z kuchyně. Pokud ale budete chtít pro vaše hosty zajistit u vás doma přespání, budete je mít kam uložit?

Sedací souprava RÁCHEL – elegantní pohovka i pohodlné lůžko pro hosta
Pohodlná a praktická

Sedací souprava RÁCHEL

Právě pohovka v obývacím pokoji bývá v těchto případech jedním z nejčastějších řešení pro přespání návštěvy. Proto bychom při jejím výběru měli klást velký důraz nejen na vzhled a materiál, ale také na pohodlí a velikost.

Sami jste určitě již mnohokrát zažili situaci, kdy jste měli doma neplánovaného nocležníka. Pokud nemáte dostatečně velký dům se speciálně zařízeným pokojem pro hosty, pravděpodobně vám nezbylo nic jiného, nežli hosta uložit na stísněný gauč, nebo v krajním případě i na nepohodlnou karimatku. S nečekaným přespáním návštěvy, by se ale mělo v každé domácnosti počítat – a to obzvláště, pokud máte hodně přátel.
Ideálním řešením je proto naše praktická rozkládací sedačka RÁCHEL, kterou můžete kdykoliv snadno a rychle rozložit pomocí speciálního mechanismu a vytvořit tak pohodlné lůžko pro vaši návštěvu. Vzniklé lůžko lze navíc polohovat v jeho hlavové části. 
Kromě sedačky RÁCHEL lze kdykoliv rozložit také jednotlivá křesla RÁCHEL. Sedací souprava RÁCHEL nabízí širokou variabilitu a v případě zájmu ji lze na objednání doplnit i o praktický úložný prostor.
 
Sedací souprava RÁCHEL je vyrobena z kvalitních materiálů, jako je bukové a dubové masivní dřevo, které vyniká svojí vysokou odolností. Čalounění soupravy je vyplněno kvalitní studenou PUR pěnou s pružným prodyšným polyesterovým rounem. Potahovou látku si může každý zákazník libovolně vybrat ze základního vzorníku JELÍNEK a díky tomu může sedačka perfektně ladit s vaším ostatním nábytkem! Díky sedací soupravě RÁCHEL nebudete muset dělat kompromis mezi designem a pohodlím. Sedací souprava RÁCHEL je velice moderní a vytváří nezaměnitelný elegantní dojem. Během několika vteřin ji jednoduše rozložíte a zase složíte – a to bez velké námahy i bez starostí, kam uložit svoji návštěvu.
Hodnoty, na kterých si zakládáme

Proč si udělat radost u nás

Vyrobeno na Valašsku

Pokračujeme v rodinné tradici a řemeslné ruční práci už od roku 1897.

Kvalita a udržitelnost

Náš nábytek z masivního dřeva vám vydrží po generace.

Lidský dotek a ruční práce

Každý náš výrobek projde pod rukama desítky lidí.

Rozumíme zdravému spánku

Již 30 let vyrábíme na míru ortopedické lamelové matrace SÁRA.

Naše služby od A do Z

Od návrhu interiéru až po vlastní dopravu a montáž po celé ČR a SR.