Menu
zavřít
  • Domů
  • Blog
  • Rozkládací postel DIANA – ideální nejen do malého bytu

Rozkládací postel DIANA – ideální nejen do malého bytu

27. Srpen 2014

Máte malý byt a pro nedostatek prostoru přespáváte na sedačce? Pořiďte si kvalitní rozkládací postel a přestaňte tak dělat kompromisy v kvalitě vašeho spánku! Rozkládací postele jsou skvělým řešením nejen do jednopokojového bytu, ale jsou vhodné také jako spaní pro vaše hosty. Jejich praktičnost a skladnost oceníte také například na chatách či chalupách.

Rozkládací postel DIANA – ideální nejen do malého bytu

Pohodlná sedačka i prostorná postel

Firma JELÍNEK vám nabízí praktickou rozkládací postel DIANA, která v sobě perfektně spojuje funkci sedacího i spacího nábytku. Její elegantní design a kvalitní řemeslné zpracování vás přímo nadchne. Velkou výhodou také je, že se na ní pohodlně sedí i leží, což zajisté ocení zejména vaše záda.
 

Praktické jednolůžko i dvojlůžko

Rozkládací postel DIANA se dá kdykoliv snadno složit i rozložit. Díky tomu takto jednoduše zastoupí pohovku i postel na spaní. Vzhledem k tomu, že je tato jedinečná rozkládací postel opatřená dvěma rošty, můžete z ní mít pohodlné jednolůžko i prostorné dvojlůžko pro 2 osoby. Plocha na ležení složeného lůžka je 200 x 90 cm, v případě polovičního rozkladu je plocha na ležení 200 x 130 cm. Plocha na ležení celého rozloženého lůžka je 200 x 170 cm.
 

Anatomicky tvarované sezení i zdravé spaní

Ve složeném stavu nabízí rozkládací postel DIANA anatomicky správné sezení včetně pohodlného opření. Postel je totiž opatřena exkluzivní matrací DIANA a opěrákem DIANA, který po rozložení slouží jako matrace.
 

Kvalitní matrace i opěrák

Jádro sendvičové matrace a opěráku DIANA je vyrobené z kvalitní PUR pěny.
 Pro zájemce je také možné do lůžka DIANA vložit ortopedickou lamelovou matraci se zpevněnou hranou. Matrace do lůžka DIANA si také můžete nechat vyrobit v čalounické látce s příplatkem.
 

Praktický úložný prostor

Rozkládací postel DIANA má navíc dvě praktické zásuvky, které lze využít jako úložný prostor pro vaše peřiny nebo jiné věci. Díky takto šikovně řešenému prostoru pro ukládání věcí, můžete opět u vás doma ušetřit další místo.
 

Rozkládací postel z masivního dřeva

Rozkládací postel DIANA se vyrábí z masivního DUBU nebo BUKU v kombinaci s rozměrově stabilní laťovkou, která je dýhovaná přírodní dýhou. Odstín dřeva rozkládací postele si může každý zákazník vybrat dle vlastního vkusu ze vzorníku firmy JELÍNEK.
Hodnoty, na kterých si zakládáme

Proč si udělat radost u nás

Vyrobeno na Valašsku

Pokračujeme v rodinné tradici a řemeslné ruční práci už od roku 1897.

Kvalita a udržitelnost

Náš nábytek z masivního dřeva vám vydrží po generace.

Lidský dotek a ruční práce

Každý náš výrobek projde pod rukama desítky lidí.

Rozumíme zdravému spánku

Již 30 let vyrábíme na míru ortopedické lamelové matrace SÁRA.

Naše služby od A do Z

Od návrhu interiéru až po vlastní dopravu a montáž po celé ČR a SR.