Menu
zavřít

Postele z masivu

20. Říjen 2014

Postel z masivu je generacemi ověřený kus nábytku, který vás zkrátka nezklame. Masivní dřevo je totiž velice kvalitní a odolný materiál s dlouhodobou životností, a oproti jiným materiálům má celou řadu výhod. Pokud tedy uvažujete nad tím, že si pořídíte novou postel, vsaďte na masiv a uvidíte, že se vám tato investice několikanásobně vyplatí.

Postele z masivu

Mimořádně pevná a odolná konstrukce

Postele z masivu vynikají svojí pevnou a odolnou konstrukcí. Pokud je postel kvalitně řemeslně zpracovaná, nebude vám ani po mnoha letech nepříjemně vrzat pokaždé, když se na ní v noci otočíte. Tuto vlastnost postelí z masivu zajisté oceníte!

Nadčasový design a dlouhodobá životnost

Další z věcí, která charakterizuje postele z masivu, je jejich neuvěřitelně nadčasový design. Postele z masivu jen tak z módy nevyjdou a masivní dřevo je navíc již po staletí nejoblíbenějším a nejpoužívanějším materiálem pro výrobu nábytku. Postel z masivu vypadá velice elegantně a dokáže pozvednout i zútulnit každý interiér. Masivní dřevo také krásně provoní místnost pravou přírodou a přispěje tak k vašemu klidnému a uvolněnému spánku.

Masivní nábytek je také známý tím, že je každým rokem krásnější. Dřevo totiž neustále pracuje a zraje. Postupem času tak získává stále krásnější odstín. Oproti tomu levnější nábytek z laminátu má velice nízkou životnost a v dobrém zachovalém stavu vám vydrží sotva pár let.

Ideální pro alergiky i malé děti

Postele z masivu nevylučují oproti jiným materiálům žádné toxické látky a zároveň také nejsou náchylné k tvorbě plísní. Díky těmto vlastnostem jsou postele z masivu vhodné pro alergiky, astmatiky nebo malé děti. Zajímavostí také je, že nábytek z masivu je odolný vůči elektrostatickým nábojům a má jedinečné akumulační schopnosti. Postele z masivu jsou navíc také ekologické, jelikož je při jejich výrobě příroda šetřena.
 


Postele z masivu JELÍNEK

Firma JELÍNEK nabízí široký sortiment mimořádně kvalitně zpracovaných postelí z masivního dřeva. Každý zákazník si tak u nás může vybrat takový design postele, který jej nejvíce osloví. Vybírat si můžete postele různých rozměrů i s různými typy čel. Vhodným doplňkem postele z masivu je ortopedická lamelová matrace SÁRA, která poskytuje správnou podporu celému pohybovému aparátu během spánku.
Hodnoty, na kterých si zakládáme

Proč si udělat radost u nás

Vyrobeno na Valašsku

Pokračujeme v rodinné tradici a řemeslné ruční práci už od roku 1897.

Kvalita a udržitelnost

Náš nábytek z masivního dřeva vám vydrží po generace.

Lidský dotek a ruční práce

Každý náš výrobek projde pod rukama desítky lidí.

Rozumíme zdravému spánku

Již 30 let vyrábíme na míru ortopedické lamelové matrace SÁRA.

Naše služby od A do Z

Od návrhu interiéru až po vlastní dopravu a montáž po celé ČR a SR.