Menu
zavřít
  • Domů
  • Blog
  • Posaďte se do skutečně pohodlného křesla!

Posaďte se do skutečně pohodlného křesla!

16. Červen 2014

Pohodlné křeslo nesmí chybět v žádném správném obývacím pokoji. Výběr nového křesla ovšem nemusí být vždy jednoduchý. Nechejte se proto inspirovat našimi tipy pro výběr správného křesla, které bude nejen vypadat moderně, ale také bude prospívat vaší páteři.

Posaďte se do skutečně pohodlného křesla!

Vždy je důležité, aby křeslo ladilo s pohovkou i designem celého obývacího pokoje. Proto je tou nejlepší volnou pořídit si taková křesla, která jsou součástí stejné sady jako pohovka. Díky tomu budou nejen svým vzhledem odpovídat celkovému ladění sedací sestavy, ale také bude jejich výška odpovídat výšce a velikosti konferenčního stolku.

V sortimentu firmy JELÍNEK naleznete moderní sedací soupravy, které vynikají svým mimořádně kvalitním zpracováním, skvělým designem a především možností skutečně pohodlného a zároveň zdravého sezení.
 
Křeslo by to totiž mělo nejen vypadat dobře, ale také by mělo být pohodlné a zdravé pro vaši páteř. Dnešní člověk totiž stráví sezením během dne velké množství času, což se bohužel negativně odráží na jeho zdraví. Důležité je proto tyto nežádoucí dopady na stav pohybového aparát eliminovat výběrem správného sedacího nábytku.

Anatomicky tvarované křeslo NOE

Firma JELÍNEK svým zákazníkům proto nabízí elegantní, anatomicky tvarované křeslo NOE, které poskytne správnou podporu vašim zádům, a díky tomu sníží únavu vašeho pohybového aparátu. Křeslo NOE má také praktický nastavitelný podhlavník, který si může každý přizpůsobit dle své výšky.

Pohupovací křeslo JEFET

Doporučit také můžeme oblíbené pohupovací křeslo JEFET, ve kterém se vám bude nejen skvěle sedět, ale poskytne vám také možnost příjemného pohupování. Pohupování v křesle má uklidňující účinky a přispívá k prokrvení zádových svalů.
Hodnoty, na kterých si zakládáme

Proč si udělat radost u nás

Vyrobeno na Valašsku

Pokračujeme v rodinné tradici a řemeslné ruční práci už od roku 1897.

Kvalita a udržitelnost

Náš nábytek z masivního dřeva vám vydrží po generace.

Lidský dotek a ruční práce

Každý náš výrobek projde pod rukama desítky lidí.

Rozumíme zdravému spánku

Již 30 let vyrábíme na míru ortopedické lamelové matrace SÁRA.

Naše služby od A do Z

Od návrhu interiéru až po vlastní dopravu a montáž po celé ČR a SR.