Menu
zavřít
  • Domů
  • Blog
  • Pořiďte si matraci, kterou lze kdykoliv obnovit!

Pořiďte si matraci, kterou lze kdykoliv obnovit!

18. Prosinec 2014

Investujte své peníze do takové matrace, kterou můžete i po mnoha letech používání jednoduše obnovit a používat dál!

Pořiďte si matraci, kterou lze kdykoliv obnovit!

Opotřebení matrace vlivem jejího každodenního používání se nelze vyhnout. Uvádí se, že běžné matrace mají maximální životnost okolo 5-10 let. Ortopedickou lamelovou matraci SÁRA si ovšem můžete po 10 letech pravidelného používání snadno obnovit výměnou pružících nosníků a používat spokojeně dál!

Opotřebení matrace ovšem nemusí být jediným důvod, proč vyměnit pružící nosníky. Hmotnost vašeho těla se totiž může během pár let od zakoupení matrace výrazně změnit nebo se mohou objevit různé problémy pohybového aparátu, které si vyžádají úplně odlišnou tvrdost matrace.  Ortopedickou lamelovou matraci SÁRA je možné v oblasti ramen a kyčlí změkčit či vyztužit výměnou podélného jádra matrace odlišné tuhosti. Tvrdost matrace lze nastavit až ve 4 váhových kategoriích!

Ortopedická lamelová matrace SÁRA je zkonstruována tak, že je možno všechny jejich části snadno vyměnit a prodloužit tak funkčnost matrace na další dlouhé období. Firma JELÍNEK nabízí výměnu nosníků do jednoho roku od zakoupení zdarma. Vzhledem k tomu, že se po mnoha letech používání snižuje pružnost matrace, doporučujeme vám vyměnit pružící nosníky po 10 letech.

Ortopedická lamelová matrace SÁRA vám poskytne zdravý spánek bez bolesti zad. Tato matrace je unikátní svým pružným lamelovým roštem, který je zabudován uvnitř matrace. Ten dokáže dostatečně pevně a přitom citlivě zkopírovat tvar těla v jakékoliv poloze a správně jej podepřít. Během spaní na ortopedické lamelové matraci SÁRA se tak můžete dokonale uvolnit i protáhnout. Při ležení na zádech zůstane vaše páteř ve svém přirozeném zakřiveném tvaru a při poloze na boku zůstane osa páteře rovná.

Na lamelovém roštu matrace je dále položena roznášecí vrstva, která zajišťuje rovnoměrné rozložení váhy těla na matraci. Roznášecí vrstvu si můžete individuálně vybrat podle svých vlastních preferencí. V nabídce JELÍNEK naleznete až 6 druhů roznášecích vrstev.

U ortopedických lamelových matrací JELÍNEK si také můžete kromě pružících nosníků vyměnit léty opotřebený potah nebo také celou roznášecí vrstvu. Díky praktické výměně jednotlivých částí matrace, budete moci ortopedickou lamelovou matraci SÁRA užívat velice dlouhou dobu. Tato investice se vám tedy opravdu vyplatí!

Hodnoty, na kterých si zakládáme

Proč si udělat radost u nás

Vyrobeno na Valašsku

Pokračujeme v rodinné tradici a řemeslné ruční práci už od roku 1897.

Kvalita a udržitelnost

Náš nábytek z masivního dřeva vám vydrží po generace.

Lidský dotek a ruční práce

Každý náš výrobek projde pod rukama desítky lidí.

Rozumíme zdravému spánku

Již 30 let vyrábíme na míru ortopedické lamelové matrace SÁRA.

Naše služby od A do Z

Od návrhu interiéru až po vlastní dopravu a montáž po celé ČR a SR.