Menu
zavřít

Obývací stěna RÁCHEL

06. Srpen 2014

Hledáte moderní obývací stěnu, kterou si budete moci sestavit dle svých představ? Právě taková je obývací stěna RÁCHEL, která vás nadchne svým jedinečným designem i svojí vysokou variabilitou. Díky dokonalému řemeslnému zpracování pasují všechny díly nábytkové sestavy dohromady a lze je mezi sebou kombinovat. Z naší nabídky si můžete vybrat pouze ty části nábytku, o které máte skutečně zájem, aniž byste si museli pořizovat celou obývací sestavu.

Obývací stěna RÁCHEL
Obývací stěnu RÁCHEL vyrábíme z BUKU a DUBU v síle materiálu 40 a 25 mm. Krása přírodního dřeva navíc vytvoří ve vašem obývacím velmi klidnou a útulnou atmosféru. Nábytek z masivu má navíc vysokou odolnost a zůstane vám v perfektním stavu po řadu let.

Praktické komody RÁCHEL

V nabídce firmy JELÍNEK také naleznete oblíbené komody RÁCHEL, které nejčastěji slouží k úschově drobných předmětů. Komody mají různé rozměry a do jejich zásuvek můžete umístit např. rodinná fotoalba, či stolní hry nebo osobní věci, pro které nemáte nikde jinde místo. Nízké komody mohou sloužit i jako podstavec pro vaši televizi. Do níže umístěných regálů pak lze uložit např. DVD přehrávač nebo HI-FI sestavu. Komody RÁCHEL si můžete pořídit i s prosklenými dvířky.

Univerzální knihovny RÁCHEL

Jednotlivé díly obývací sestavy RÁCHEL se skládají z praktických knihoven různých rozměrů. Tyto skříňky s policemi mají univerzální využití a kromě knih do nich můžete vystavit různé dekorační předměty, jako jsou například vázy, sošky nebo pokojové rostliny aj. Univerzální knihovny si také můžete pořídit se skleněnými uzavíratelnými dvířky, díky kterým do nich budete moci věci uschovat, aniž by se na ně prášilo.
 

Závěsné skříňky a police RÁCHEL

Praktické závěsné skříňky RÁCHEL slouží k výstavě dekorací a můžete do nich uschovat i předměty, které chcete ochránit před všudypřítomným prachem. V nabídce obývací stěny RÁCHEL naleznete také praktické police, které perfektně doladí celkový vzdušný styl vašeho obývacího pokoje.

Využijte našich 3D návrhů!

V případě, že si nebudete vědět rady s tím, jak jednotlivé díly obývací sestavy k sobě seskládat, můžete využít našich služeb v podobě 3D návrhů. Naši zkušení odborníci zaměří prostor vaší místnosti, ve které si přejete obývací sestavu mít. Po důkladné konzultaci s vámi navrhnou několik variant, jak by mohla být vaše obývací sestava seskládána. Návrhy si budete moci prohlédnout v 3D vizualizaci a poté záleží pouze na vás, jaký model si vyberete!
Hodnoty, na kterých si zakládáme

Proč si udělat radost u nás

Vyrobeno na Valašsku

Pokračujeme v rodinné tradici a řemeslné ruční práci už od roku 1897.

Kvalita a udržitelnost

Náš nábytek z masivního dřeva vám vydrží po generace.

Lidský dotek a ruční práce

Každý náš výrobek projde pod rukama desítky lidí.

Rozumíme zdravému spánku

Již 30 let vyrábíme na míru ortopedické lamelové matrace SÁRA.

Naše služby od A do Z

Od návrhu interiéru až po vlastní dopravu a montáž po celé ČR a SR.