Menu
zavřít

Obývací stěna ELEN

25. Červen 2014

Obývací stěna ELEN je výjimečná svým mimořádně elegantním vzhledem a širokou variabilitou. Díky dokonalému řemeslnému zpracování pasují všechny díly nábytkové sestavy ELEN dohromady, a tudíž je lze je po konzultaci spolu kombinovat.

Obývací stěna ELEN

Nábytek inspirovaný kresbou přírodního dřeva

Charakteristickým rysem obývací stěny ELEN je jednoduchá linka, která vychází z přirozené kresby masivního dřeva. Tento velice elegantní a zároveň originální detail je vkusně zakomponován do jednotlivých dílů celé nábytkové řady ELEN.
 

Sestavte si obývací stěnu dle svého vkusu!

Obývací stěnu ELEN si může každý zákazník seskládat podle svých představ. Pro navazování linky u plátů a čel zásuvek je ovšem nutná konzultace s výrobcem. Součástí obývací stěny ELEN jsou praktické nízké komody se zásuvkami, které můžete například vkusně doplnit závěsnými policemi. V naší nabídce také naleznete oblíbené knihovny, které jsou bez dvířek a bez soklu, a díky tomu je můžete jednoduše postavit na komodu. Knihovnu si také můžete nechat zhotovit s prosklenými dvířky, díky kterým se vám dovnitř nebude dostávat prach. Součástí obývací sestavy ELEN je také oblíbená barová skříňka, která vám může posloužit i jako skvělá vinotéka.
 

Kousek přírody přímo ve vašem obývacím pokoji

Jednotlivé díly obývací stěny ELEN se vyrábějí z dubu nebo z buku v síle materiálu 40 a 25 mm. Masivní dřevo vám ve vašem obývacím pokoji navodí tu pravou domácí atmosféru a okouzlí vás svojí přírodní vůní.
 

Kvalita masivního dřeva

Nábytek z masivu má několik výhod, mezi které patří jeho vysoká odolnost, dlouhodobá životnost a také to, že je rok od roku krásnější. Masivní dřevo totiž neustále pracuje, a díky tomu postupem času získává svoji nezaměnitelnou podobu. Nábytek z masivu je také vhodný pro alergiky, astmatiky i rodiny s malými dětmi.

Hodnoty, na kterých si zakládáme

Proč si udělat radost u nás

Vyrobeno na Valašsku

Pokračujeme v rodinné tradici a řemeslné ruční práci už od roku 1897.

Kvalita a udržitelnost

Náš nábytek z masivního dřeva vám vydrží po generace.

Lidský dotek a ruční práce

Každý náš výrobek projde pod rukama desítky lidí.

Rozumíme zdravému spánku

Již 30 let vyrábíme na míru ortopedické lamelové matrace SÁRA.

Naše služby od A do Z

Od návrhu interiéru až po vlastní dopravu a montáž po celé ČR a SR.