Menu
zavřít
  • Domů
  • Blog
  • LaVista Collection – s vášní pro letokruhy

LaVista Collection – s vášní pro letokruhy

22. Listopad 2014 Design a nové výrobky

Naše firma se vám snaží přinášet neustále něco nového. Tentokrát jsme se rozhodli vykročit směrem k designu!

LaVista Collection – s vášní pro letokruhy
Od března letošního roku jsme proto začali spolupracovat s úspěšným designérem Jaroslavem Juřicou a vznikla tak zbrusu nová prémiová kolekce ložnicového nábytku LaVista Collection, která má co nabídnout!
 
 
LaVista-interier_1
 
 
Ocenění na Designbloku 2014
Prémiová kolekce ložnicového nábytku LaVista Collection byla představena široké veřejnosti ve dnech 7.- 12. října na uznávané mezinárodní přehlídce designu Designblok 2014. Zde naše nová kolekce sklidila velký úspěch a získala cenu šéfredaktorů za nejlepší nový nábytek!
 
Perfektní symbióza nadčasového designu a lidové architektury
Při návrhu postele LaVista se nechal designér inspirovat legendární windsorskou židlí, jejíž konstrukce se promítla zejména do čela postele, jehož tzv.žbrlení působí velice originálně a elegantně. Výjimečné je také pojmutí nočních stolků, které protentokrát nepostávají vedle postele, ale vytvářejí s postelí jediný celek. Noční stoky tak srůstají s čelem postele a po jejích bocích jakoby levitují. Tento zajímavý optický efekt působí velice vzdušně a neotřele.
 
Vysoká funkčnost nábytku
Čelo postele dodává posteli nejen originální vzhled, ale díky jeho šikmému naklonění jej lze společně s polštářem využít k pohodlnému opření zad například při čtení knížky před spaním.
V podobném designu byla k posteli LaVista také navržena praktická komoda se zásuvkami a jedinečná lavice taktéž s úložným prostorem. Ložnicový nábytek LaVista je tedy nejen výjimečný svým designem, ale je také velice funkční a praktický.
 
Mimořádná kvalita použitých materiálů
Nábytek z kolekce LaVista je vyrobený z masivního dubového dřeva. Všechny konstrukční spoje nábytku jsou taktéž dřevěné a speciální samosvorný spoj zajišťuje naprosto bezpečné používání postele. Při výrobě nábytku LaVista byly použity přírodní barevné oleje, které jsouekologické, zachovávají přirozenou kresbu dřeva a nabízejí širokou škálu barevných odstínů nábytku podle vzorníku RAL.
 
 
Celou kolekci Lavista si můžete prohlédnout ve Vinohradském Pavilonu STOCIST na adrese Vinohradská 50, 120 00 Praha 2
 
 
Hodnoty, na kterých si zakládáme

Proč si udělat radost u nás

Vyrobeno na Valašsku

Pokračujeme v rodinné tradici a řemeslné ruční práci už od roku 1897.

Kvalita a udržitelnost

Náš nábytek z masivního dřeva vám vydrží po generace.

Lidský dotek a ruční práce

Každý náš výrobek projde pod rukama desítky lidí.

Rozumíme zdravému spánku

Již 30 let vyrábíme na míru ortopedické lamelové matrace SÁRA.

Naše služby od A do Z

Od návrhu interiéru až po vlastní dopravu a montáž po celé ČR a SR.