Menu
zavřít
  • Domů
  • Blog
  • Proč si pořídit chránič na matraci?

Proč si pořídit chránič na matraci?

11. Srpen 2014 Tipy a triky

Matrace, na které spíme, je neustále vystavena různým nečistotám, roztočům a bakteriím. Je to dáno zejména tím, že se během spánku potíme. Pot se totiž dokáže hluboko vsakovat do matrace a tam se rozkládat. V důsledku toho vznikají nežádoucí mikrobi a matrace také může začít nepříjemně zapáchat.

Proč si pořídit chránič na matraci?

Mnozí z nás si také do postele rádi nosí jídlo. Pokud ovšem máte v posteli neustále nadrobeno, mohou se na matraci objevit mastné fleky. V případě, že se nám čas od času podaří v posteli převrhnout hrnek s čajem nebo sklenici plnou džusu, tyto skvrny již opravdu není lehké odstranit.

Různé bakterie a nečistoty také mohou do postele přinést naši domácí mazlíčci.
Ideálním řešením pro tyto případy je proto opatřit svoji matraci speciálním chráničem, který dokáže matraci spolehlivě ochránit pře jejím znečištěním. Chránič na matrace si můžete u firmy JELÍNEK nechat vyrobit přímo na míru. K dostání je ve třech exkluzivních provedeních:

BAVLNA

Tento klasický matracový chránič je vyroben ze 100% přírodní bavlny, což zajisté ocení osoby trpící různými alergiemi nebo astmatem. Chránič je dokonale prodyšný, příjemný na dotek a jeho velkou výhodou je možnost jeho praní při teplotě až 90°C.

MICROACTIVE

Matracový chránič se speciálním proševem a jedinečnou technologií Microactive se skládá ze tří vrstev, které zajišťují dobrý odvod vlhkosti a aktivně zamezují vzniku plísním i nežádoucímu množení bakterií. Chránič je vhodný pro alergiky a lze jej prát při teplotě do 60°C.

ALOE VERA

chránič na matrace s proševem Aloe Vera obsahuje výtažky z této vzácné rostliny, která je od nepaměti oblíbená pro své vysoce hojivé účinky na kůži. Aloe Vera je také výjimečná svým příjemným aroma, které dokáže zabránit vzniku nežádoucího zápachu. Tento exkluzivní matracový chránič s rostlinným výtažkem zároveň odstraňuje nepříznivé mikroorganismy a poskytuje tak ochranu proti bakteriím a plísním. Chránič lze prát při teplotě do 60°C.

Chránič lze velice snadno k matraci upevnit pomocí gumových pásků, které zajišťují, že vám chránič z matrace během spánku nesklouzne.
Matracový chránič dokáže spolehlivě absorbovat vlhkost, zabraňuje množení bakterií, zamezuje vzniku plísní a eliminuje případný zápach.
Díky svému materiálu také chránič přispívá k změkčení matrace, což ocení zejména lidé, kteří mají problémy s pohybovým aparátem a potřebují předejít bolestivým otlakům. Matracový chránič také zvyšuje pocit tepla a je vhodný pro alergiky a astmatiky.
 

Matracový chránič můžete dát v případě znečištění kdykoliv vyprat i při vyšších teplotách. Díky své ochranné funkci dokáže chránič významně prodloužit životnost matrace. Investice do matracového chrániče JELÍNEK se vám proto několikanásobně vyplatí!

Hodnoty, na kterých si zakládáme

Proč si udělat radost u nás

Vyrobeno na Valašsku

Pokračujeme v rodinné tradici a řemeslné ruční práci už od roku 1897.

Kvalita a udržitelnost

Náš nábytek z masivního dřeva vám vydrží po generace.

Lidský dotek a ruční práce

Každý náš výrobek projde pod rukama desítky lidí.

Rozumíme zdravému spánku

Již 30 let vyrábíme na míru ortopedické lamelové matrace SÁRA.

Naše služby od A do Z

Od návrhu interiéru až po vlastní dopravu a montáž po celé ČR a SR.