Menu
zavřít
  • Domů
  • Blog
  • Tipy jak předejít problémům s pohybovým aparátem

Tipy jak předejít problémům s pohybovým aparátem

13. Leden 2015

Bolesti pohybového aparátu patří v současné době k nejčastějším problémům populace. Je to dáno zejména nevhodným pohybovým stereotypem během dne, jako je například sedavé zaměstnání, nedostatek pohybu, anebo spaní na nevhodné matraci.

Tipy jak předejít problémům s pohybovým aparátem

Nepodceňujte sezení u jídelního stolu!

Sezením u jídelního stolu strávíme každý den nějaký ten čas. Nejen, že zde jíme, ale také u jídelního stolu často dlouhé hodiny pracujeme nebo konverzujeme u kávy s přáteli. Právě proto je důležité zabývat se tím, na čem u stolu sedíme. Skvělým tipem je proto jídelní židle ABRA ze sortimentu firmy JELÍNEK, která je anatomicky tvarovaná a zajišťuje tak dokonalou podporu zad během stolování. Jídelní židle ABRA tedy pomáhá eliminovat bolestivé deformace páteře a také snižuje únavu pohybového aparátu.

Usaďte se po náročném dni do pohodlného křesla!

Pokud toužíte po skutečně efektivním odpočinku po večerním návratu z práce domů, pořiďte si pohupovací křeslo JEFET, které vám oproti běžným křeslům může nabídnout něco navíc! Křeslo JEFET je totiž navrženo tak, abyste se v něm během sezení mohli příjemně pohupovat a tím tak efektivně uvolnili strnulé zádové svaly. Pohupování v křesle má také velice uklidňující účinky na psychiku, což zajisté oceníte! Pohupovací křeslo JEFET je navíc anatomicky tvarované a má posunovací podhlavník, který si můžete nastavit do libovolné výšky.

Na čem spíte, záleží!

Spaní na nevhodné matraci způsobuje bolesti celého pohybového aparátu a nežádoucí deformace páteře. Navíc takovéto spaní není vůbec efektivní a ráno se probouzíte bez energie a nevyspalí. Firma JELÍNEK proto nabízí svým zákazníkům unikátní ortopedickou lamelovou matraci SÁRA, která je navržená tak, aby se přizpůsobila vašemu tělu v jakékoliv poloze a poskytla vaší páteři skutečně optimální podporu během spánku. Matraci si lze navíc kdykoliv nastavit dle vaší aktuální hmotnosti či zdravotních požadavků.

Poskytněte vaší krční páteři správnou podporu!

Časté bolesti hlavy a migrény bývají obvykle důsledkem spaní na nevhodném naducaném polštáři. Zamezte proto těmto problémům a pořiďte si anatomický polštář HUGO, který pomáhá eliminovat nepříjemné bolesti krční páteře a zamezuje tak nežádoucí deformaci krčních obratlů. Tvrdost polštáře HUGO si můžete libovolně nastavit vkládáním jader různé tuhosti. Zajisté oceníte také jeho snímatelný potah, který lze kdykoliv vyprat.

Hodnoty, na kterých si zakládáme

Proč si udělat radost u nás

Vyrobeno na Valašsku

Pokračujeme v rodinné tradici a řemeslné ruční práci už od roku 1897.

Kvalita a udržitelnost

Náš nábytek z masivního dřeva vám vydrží po generace.

Lidský dotek a ruční práce

Každý náš výrobek projde pod rukama desítky lidí.

Rozumíme zdravému spánku

Již 30 let vyrábíme na míru ortopedické lamelové matrace SÁRA.

Naše služby od A do Z

Od návrhu interiéru až po vlastní dopravu a montáž po celé ČR a SR.