Menu
zavřít
  • Domů
  • Blog
  • Proč si pořídit ložnicovou sestavu?

Proč si pořídit ložnicovou sestavu?

09. Červenec 2014

Ložnicové sestavy mají celou řadu výhod. Nejen že skvěle vypadají, ale také jsou velice praktické. Pokud si totiž při zařizování ložnice budete kupovat jednotlivé kusy nábytku zvlášť, nemusí být vždy jednoduché nábytek k sobě barevně a designově sladit. Oproti tomu ložnicové sestavy JELÍNEK jsou navrženy a vyrobeny v jednom stylu, a díky tomu nábytek k sobě designově zapadá a perfektně na sebe navazuje.

Proč si pořídit ložnicovou sestavu?

Jednoduchý výběr

Výběr ložnicové sestavy je proto velice snadný. Stačí si zvolit takovou sestavu, která vás nejvíce osloví svým stykem. Zároveň si také při výběru budete moci rovnou přestavit, jak jednotlivé kusy nábytku vypadají společně. Takto vám odpadnou starosti se sháněním jednotlivých kusů nábytku.
 

Kompletní nábytek pro vaši ložnici

Ložnicové sestavy JELÍNEK nabízejí zákazníkům několik variant, mezi kterými si mohou jednoduše vybrat tu svoji. Skládají se z postele, nočních stolků, komod, skříní a vybrat si k nim můžete i zajímavé doplňky, mezi které patří například toaletní stolek, němý sluha nebo zrcadlo. Veškerý nábytek si můžete zvolit v libovolné velikosti a odstínu moření.
 

Dopřejte si nejen krásnou, ale také pohodlnou postel!

Kromě výběru nábytku si také můžete přizpůsobit vzhled postele dle svých představ. Zvolit si můžete postel s čelem nebo bez čela, přičemž můžete vybírat z několika typů čel. Pokud v posteli rádi relaxuje, můžete si ji nechat opatřit také mechanickým či motorovým polohováním. Díky tomu se budete moci v posteli pohodlně posadit a přečíst si například knížku nebo posnídat. Vhodným doplňkem postelí JELÍNEK jsou ortopedické lamelové matrace SÁRA, které zajišťují zdravý a pohodlný spánek a přinesou úlevu vašemu pohybovému aparátu po náročném dni.
 

Výhody ložnice z masivu

Ložnicové sestavy JELÍNEK jsou vyrobeny kvalitního dubového nebo bukového dřeva, které krásně provoní vaši místnost a umocní tak požitek z vašeho spánku. Masivní dřevo je navíc pro zařízení ložnice nejideálnějším materiálem, jelikož je vhodné pro alergiky, astmatiky i pro malé děti. Masivní dřevo má navíc vysokou životnost, je odolné vůči vlhkosti a vydržím vám v dobrém stavu celou řadu let. Tato investice se vám proto několikanásobně vrátí.

Hodnoty, na kterých si zakládáme

Proč si udělat radost u nás

Vyrobeno na Valašsku

Pokračujeme v rodinné tradici a řemeslné ruční práci už od roku 1897.

Kvalita a udržitelnost

Náš nábytek z masivního dřeva vám vydrží po generace.

Lidský dotek a ruční práce

Každý náš výrobek projde pod rukama desítky lidí.

Rozumíme zdravému spánku

Již 30 let vyrábíme na míru ortopedické lamelové matrace SÁRA.

Naše služby od A do Z

Od návrhu interiéru až po vlastní dopravu a montáž po celé ČR a SR.