Menu
zavřít

Praktický chránič na matrace

01. Listopad 2013

Během každodenního používání lůžka do sebe matrace vsakuje různé nečistoty a bakterie, které vznikají lidským potem, mastnotou nebo například nežádoucími skvrnami od jídla a nápojů.

Praktický chránič na matrace

Komfort vaší postele tak můžete významně povýšit speciálním chráničem na matrace, který perfektně ochrání matraci před rizikem jejího znečištění, doplňuje matraci o pocit tepla, přispívá k jejímu příjemnému změkčení a významně prodlužuje životnost matrace.

 

FUNKCE CHRÁNIČE

Chránič dokáže velice efektivně absorbovat vlhkost, ničit plísně a bakterie nebo neutralizovat zápach. Chránič je zároveň vhodný i pro alergiky a astmatiky. Mezi velké výhody chrániče patří i jeho možnost praní.

Praktický chránič se pokládá přímo na matraci a velice snadno se k ní upevní pomocí speciálních gumových pásků umístěných na všech čtyřech rozích chrániče. Díky tomu je chránič k matraci perfektně zafixovaný, aniž by hrozilo, že vám při spaní sklouzne. Chránič je vhodný pro všechny typy a výšky matrací.

 

MATERIÁLY:

Chrániče vyrábíme v libovolném rozměru dle požadavku zákazníka v materiálech bavlna, Micro aktive nebo Aloe vera.

BAVLNA

Tento klasický matracový chránič je vyroben ze 100% přírodní bavlny, což zajisté ocení osoby trpící různými alergiemi nebo astmatem. Chránič je dokonale prodyšný, příjemný na dotek a jeho velkou výhodou je možnost jeho praní při teplotě až 90°C.

MICROACTIVE

Matracový chránič se speciálním proševem a jedinečnou technologií Microactive se skládá ze tří vrstev, které zajišťují dobrý odvod vlhkosti a aktivně zamezují vzniku plísním i nežádoucímu množení bakterií. Chránič je vhodný pro alergiky a lze jej prát při teplotě do 60°C.

ALOE VERA

chránič na matrace s proševem Aloe Vera obsahuje výtažky z této vzácné rostliny, která je od nepaměti oblíbená pro své vysoce hojivé účinky na kůži. Aloe Vera je také výjimečná svým příjemným aroma, které dokáže zabránit vzniku nežádoucího zápachu. Tento exkluzivní matracový chránič s rostlinným výtažkem zároveň odstraňuje nepříznivé mikroorganismy a poskytuje tak ochranu proti bakteriím a plísním. Chránič lze prát při teplotě do 60°C.

Hodnoty, na kterých si zakládáme

Proč si udělat radost u nás

Vyrobeno na Valašsku

Pokračujeme v rodinné tradici a řemeslné ruční práci už od roku 1897.

Kvalita a udržitelnost

Náš nábytek z masivního dřeva vám vydrží po generace.

Lidský dotek a ruční práce

Každý náš výrobek projde pod rukama desítky lidí.

Rozumíme zdravému spánku

Již 30 let vyrábíme na míru ortopedické lamelové matrace SÁRA.

Naše služby od A do Z

Od návrhu interiéru až po vlastní dopravu a montáž po celé ČR a SR.