Menu
zavřít

Praktické komody JELÍNEK

12. Září 2014

Praktická komoda nesmí chybět v žádné domácnosti. Tento oblíbený kus nábytku znaly již naše babičky a v současné době se komody objevují v interiéru čím dál častěji. Je to dáno zejména tím, že komody skvěle vypadají, perfektně zapadnou do každého interiéru, nezabírají moc místa a zároveň poskytují dostatek úložného prostoru.

Praktické komody JELÍNEK

Malé rozměry a snadná manipulace

Zatímco dříve byly velkým hitem masivní obývací stěny, v posledních letech se při zařizování interiéru dává přednost spíše jednoduchému a vzdušnému nábytku, který lze snadno přemístit, a v podstatě postavit kamkoliv. Nábytek, který tyto požadavky splňuje, jsou právě ony oblíbené komody, které lze snadno kombinovat i se zbytkem solitérního nábytku.

 

Dostatek úložného prostoru

 
Komody slouží primárně k ukládání věcí, jako jsou například dokumenty, oblečení, či jiné osobní věci a předměty. V sortimentu firmy JELÍNEK naleznete jedinečné komody z masivu, které jsou velice kvalitně řemeslně zpracovány, a jejich design jde ruku v ruce s aktuálními módními trendy. Vybírat můžete ze skutečně širokého množství velikostí komod i jejich variant. Zajisté oceníte jejich prostorné zásuvky i úložný prostor s praktickými dvířky. V naší nabídce také naleznete komody s dvířky se skleněnou výplní, které v interiéru působí velice luxusně a odlehčeně.
 

Využití vrchní desky komody

 
Komody mají řadu výhod, mezi které patří jejich malé rozměry a nízká hmotnost oproti velkým skříním. Výhodou také je, že komody jsou nízké, a díky tomu na ně snadno dosáhnete při utírání prachu. Využívat navíc můžete nejen vnitřní úložný prostor komody, ale také jejívrchní desku, která vám může skvěle posloužit jako odkládací prostor, nebo zde můžete vystavit různé dekorace a pokojové květiny. Na vrchní desku komody je možno také postavit televizi, či hudební přehrávač.
 

Komoda do každé místnosti

 
V ložnici vám zase může komoda skvěle posloužit například jako noční stolek, na který umístíte lampičku. V případě že nad komodu umístíte zrcadlo, získáte také praktickou toaletní skříňku i s dostatečným odkládacím prostorem pro vaše líčidla. Komody se také skvěle hodí do vstupních hal, chodeb či jídelen.
 

Komody z masivu

 
Firma JELÍNEK nabízí kvalitní komody z masivního dubu nebo buku, které si můžete nechat namořit dle vlastního výběru. Komody jsou součástí obývacích nebo ložnicových sestav JELÍNEK, díky čemuž si můžete pořídit nábytek pro váš interiér ve stejném designu.
Hodnoty, na kterých si zakládáme

Proč si udělat radost u nás

Vyrobeno na Valašsku

Pokračujeme v rodinné tradici a řemeslné ruční práci už od roku 1897.

Kvalita a udržitelnost

Náš nábytek z masivního dřeva vám vydrží po generace.

Lidský dotek a ruční práce

Každý náš výrobek projde pod rukama desítky lidí.

Rozumíme zdravému spánku

Již 30 let vyrábíme na míru ortopedické lamelové matrace SÁRA.

Naše služby od A do Z

Od návrhu interiéru až po vlastní dopravu a montáž po celé ČR a SR.