Menu
zavřít

Polohovací rošty do postele

30. Říjen 2013

Pokud si v posteli rádi dopřáváte pohodlí a trávíte v ní hodně času nejen spánkem, ale také čtením knih, sledováním televize, prací na notebooku anebo si jen tak rádi přes den dopřáváte pravidelný relax, zajisté vás nadchnou naše exkluzivní polohovací rošty, který vám umožní nastavit vaše lůžko přesně do takové polohy, která vám bude nejvíce vyhovovat.

Polohovací rošty do postele

Proč zvolit polohovací rošt?

V případě, že si přejete se vaší posteli posadit, jste bez polohovacího roštu odkázání pouze na nepohodlné podkládání zad neforemnými polštáři, což vám může způsobovat bolest zad nebo krční páteře. Polohovací rošt dokáže vaši hlavu i páteř v jakékoliv poloze dokonale podepřít, vy se přitom budete cítit pohodlně a zároveň zamezíte bolestivému deformování páteře.
 
Možností pro polohu vašeho roštu je hned několik. Pro vaše pohodlí si můžete podepřít hlavu i záda, nebo například vyvýšit nohy. V naší nabídce naleznete hned několik variant polohovacích roštů, které umožňují polohování jednotlivých partií i celého těla.
 

Varianty polohovacích roštů JELÍNEK

 

Výhody motorového polohovacího roštu

V případě, že zvolíte variantu komplexního polohování s motorovým pohonem, získáte komfortní polohování celého těla bez jakékoliv námahy – a to pouhým stisknutím tlačítka! Tuto variantu oceníte nejen v případě, že si chcete dopřát příjemný luxus, ale polohování s motorovým pohonem je také mimořádně vhodné pro lidi s omezenými možnostmi pohybu nebo pro osoby dlouhodobě upoutané na lůžko.
Motorový polohovací rošt JELÍNEK je poháněn kvalitním motorovým pohonem MOSYS, který je standardně dodáván s doběhem při vypnutí el. proudu a s automatickým odpojením celého zařízení od sítě při klidové poloze.
 

Jaká je nosnost motorového polohovacího roštu a do které postele je vhodný?

Nosnost motorového polohování je do 110 kg, přičemž nosnost pevného roštu je 160 kg. Po konzultaci se zákazníkem vám můžeme upravit rošty na nosnost mnohem vyšší

Polohovani

Hodnoty, na kterých si zakládáme

Proč si udělat radost u nás

Vyrobeno na Valašsku

Pokračujeme v rodinné tradici a řemeslné ruční práci už od roku 1897.

Kvalita a udržitelnost

Náš nábytek z masivního dřeva vám vydrží po generace.

Lidský dotek a ruční práce

Každý náš výrobek projde pod rukama desítky lidí.

Rozumíme zdravému spánku

Již 30 let vyrábíme na míru ortopedické lamelové matrace SÁRA.

Naše služby od A do Z

Od návrhu interiéru až po vlastní dopravu a montáž po celé ČR a SR.