Menu
zavřít
  • Domů
  • Blog
  • Obnovení životnosti ortopedických matrací SÁRA

Obnovení životnosti ortopedických matrací SÁRA

17. Prosinec 2013 Tipy a triky

Stejně jako se opotřebovávají boty každodenním nošením, tak se opotřebovávají matrace každodenním používáním. Zatímco běžná matrace má životnost okolo 5-10 let, ortopedické lamelové matrace JELÍNEK lze po určitém čase snadno obnovit, aniž byste museli kupovat matraci novou.

Obnovení životnosti ortopedických matrací SÁRA

Kdy obnovit životnost matrace?

Obnovit životnost matrace není důležité jen z důvodu jejího opotřebení. Hmotnost lidského těla se totiž může během pár let výrazně změnit nebo se mohou objevit různé problémy pohybového aparátu, které si žádají jinou tvrdost matrace.
V případě, že si zakoupíte naši ortopedickou lamelovou matraci SÁRA, se vám tato investice mnohonásobně vyplatí. Tyto matrace jsou totiž zkonstruovány tak, že lze všechny jejich části snadno vyměnit a prodloužit tak funkčnost matrace na další dlouhé období.
Snadná obměna jednotlivých částí matrace JELÍNEK!
Po čase se může stát, že se vlivem opotřebení zmenší pružnost vaší matrace. Obnovit pružnost matrace SÁRA je však velice jednoduché! Stačí vyměnit pružící nosníky a ortopedická matrace vám bude sloužit opět jako nová. Pružící nosníky doporučujeme vyměnit jednou za 10 let. V případě, že například z důvodu náhlé změny váhy potřebujete změnit pružící nosníky dříve, nemusíte čekat 10 let a můžete pružení matrace změnit hned. Navíc firma JELÍNEK nabízí výměnu pružících nosníků do jednoho roku od zakoupení matrace zdarma.
Výměna potahu i roznášecí vrstvy!

U našich ortopedických lamelových matrací lze také vyměnit léty opotřebený potah a celou horní roznášecí vrstvu. Potah i roznášecí vrstvu tak budete mít obnovené z nejmodernějších materiálů určených pro zdravé spaní. Výměnou jednotlivých částí matrace, kterou si snadno provedete sami doma, zajistíte užívání matrace na velice dlouhou dobu. Pořiďte si i Vy ortopedickou lamelovou matraci SÁRA a získáte tím pohodlný a zdravý spánek po mnoho let!

Videonávody

Výměna podélných nosníků

Výměna potahu a roznášecí vrstvy

Hodnoty, na kterých si zakládáme

Proč si udělat radost u nás

Vyrobeno na Valašsku

Pokračujeme v rodinné tradici a řemeslné ruční práci už od roku 1897.

Kvalita a udržitelnost

Náš nábytek z masivního dřeva vám vydrží po generace.

Lidský dotek a ruční práce

Každý náš výrobek projde pod rukama desítky lidí.

Rozumíme zdravému spánku

Již 30 let vyrábíme na míru ortopedické lamelové matrace SÁRA.

Naše služby od A do Z

Od návrhu interiéru až po vlastní dopravu a montáž po celé ČR a SR.