Menu
zavřít

Noční stolky z masivu

13. Říjen 2014

Noční stolek je neodmyslitelnou součástí každé správné ložnice. Vedle postele působí velice esteticky a zároveň vám poskytne dostatek místa pro odkládání věcí, které potřebujete mít během noci po ruce. Nejčastěji to bývá například budík, lampička brýle nebo například sklenka s vodou pro případ, že budeme mít v noci žízeň.

Noční stolky z masivu

Velice často na něj také před usnutím odkládáme rozečtenou knížku nebo časopis. Takto nám může noční stolek mnohostranně posloužit k tomu, abychom se nemuseli v noci z postele zbytečně zvedat, když něco potřebujeme a mohli tak nerušeně pokračovat v spánku.

Odkládací i úložný prostor

Pokud je noční stolek navíc opatřený zásuvkami nebo uzavíratelnými dvířky, může vám vedle odkládací funkce také skvěle posloužit jako úložný prostor pro celou řadu osobních věcí. Využít jej lze například k úschově šperků nebo k uskladnění kosmetiky.
 

Sjednocený design

I když jsou noční stolky malým kusem nábytku, pomáhají dotvářet celkovou atmosféru ložnice. Při výběru nočního stolku je proto důležité dbát na to, aby jeho vzhled korespondoval s celkovým laděním ložnice. Nejjednodušším řešením je proto zakoupit si noční stolek, který je součástí stejné ložnicové sestavy.Takto budete mít noční stolek dokonale sladěný a budete tak mít o starost míň při jeho nákupu
 

Noční stolky JELÍNEK

V sortimentu firmy JELÍNEK naleznete moderní a zároveň velice praktické noční stolky, které jsou součástí celých ložnicových sestav. Takto budete moci mít vaši ložnici sladěnou v jenom designu a noční stolek bude v dokonalé harmonii s vaší postelí.

Noční stolky z bukového nebo dubového dřeva

Jedinečné a velice elegantní noční stolky JELÍNEK jsou vyrobeny z masivního bukového nebo dubového dřeva. Jejich součástí jsou praktické zásuvky pro uskladnění vašich osobních věcí. Díky tomu budete mít o další úložný prostor v místnosti víc, což je velice praktické! V případě, že si pořídíte noční stolky z masivu, budete si moci být jisti, že vám v perfektním stavu vydrží celou řádku let.  Masivní dřevo je totiž velice odolné a rok od roka je krásnější.

Hodnoty, na kterých si zakládáme

Proč si udělat radost u nás

Vyrobeno na Valašsku

Pokračujeme v rodinné tradici a řemeslné ruční práci už od roku 1897.

Kvalita a udržitelnost

Náš nábytek z masivního dřeva vám vydrží po generace.

Lidský dotek a ruční práce

Každý náš výrobek projde pod rukama desítky lidí.

Rozumíme zdravému spánku

Již 30 let vyrábíme na míru ortopedické lamelové matrace SÁRA.

Naše služby od A do Z

Od návrhu interiéru až po vlastní dopravu a montáž po celé ČR a SR.