Menu
zavřít
  • Domů
  • Blog
  • Nábytková řada RÁCHEL – elegance pro každý den

Nábytková řada RÁCHEL – elegance pro každý den

17. Únor 2015

Chtěli byste si zařídit domov moderním, elegantním a zároveň praktickým nábytkem? Nechejte se zlákat jedinečnou nábytkovou řadou RÁCHEL, která v mnohém předčí vaše očekávání a zároveň vnese do vašeho interiéru elegantní atmosféru s pravou vůní dřeva!

Nábytková řada RÁCHEL – elegance pro každý den

 

Elegantní obývací stěna RÁCHEL

Pokud hledáte obývací stěnu, kterou můžete libovolně sestavit a přizpůsobit ji svým přáním i potřebám, potom je právě pro vás určená obývací stěna RÁCHEL, která vás nadchne svojí variabilitou! Obývací stěna RÁCHEL vám poskytne nejen dostatek místa pro vaše dekorace, ale také prostor pro úschovu vašich osobních věcí. Součástí obývací sestavy RÁCHEL jsou praktické knihovny, prostorné komody s úložnými zásuvkami i oblíbené závěsné skříňky a police, které perfektně doplní vzdušný styl vašeho obývacího pokoje a zároveň vám ušetří spoustu místa. Z nabídky firmy JELÍNEK si můžete vybrat pouze ty díly obývací stěny RÁCHEL, které se vám budou skutečně hodit. Všechny díly obývací stěny na sebe bez problémů navazují. Obývací stěna RÁCHEL je vyrobená z masivního dřeva, což napovídá o tom, že vám tento nábytek zůstane v perfektním stavu po mnoho let.

Rachel_stena


Rozkládací sedací souprava RÁCHEL

Rozkládací sedací souprava RÁCHEL perfektně navazuje na elegantní linie obývací stěny RÁCHEL a díky tomu si tak můžete zařídit obývací pokoj v jednom moderním designu! Sedací souprava RÁCHEL vypadá nejen velice luxusně, ale také je velice praktická. Kromě pohodlného posezení ji totiž můžete kdykoliv rozložit a vytvořit tak lůžko pro vaše hosty. Díky tomu budete moci zajistit vaší návštěvě u vás doma pohodlné přespání, aniž byste museli mít speciální pokoj pro hosty. K sedací soupravě RÁCHEL si také můžete zakoupit speciální rohový díl a kdykoliv si vytvořit rohovou sedačku. V případě zájmu lze na objednání doplnit křesla sedací soupravy i o praktický úložný prostor. Potahovou látku soupravy si může každý zákazník libovolně vybrat ze základního vzorníku JELÍNEK. Součástí sedací soupravy RÁCHEL je také konferenční stolek se skleněnou deskou. K sestavě lze zakoupit i praktický taburet.

Sedaci_souprava_Rachel


Ložnicová sestava RÁCHEL

Splňte si vaši představu o elegantně zařízené ložnici a pořiďte si do ní jedinečný ložnicový nábytek z řady RÁCHEL! Tato ložnicová sestava vám nabízí elegantní postel RÁCHEL, u které si můžete vybrat vzhled jejího čela. Čelo postele RÁCHEL je v nabídce v dřevném, čalouněném nebo v proskleném provedení, přičemž prosklené čelo je možné dodat i s osvětlením na dálkové ovládání. Takto se budete cítit opravdu komfortně! Postel RÁCHEL si lze také objednat s praktickým úložným prostorem v místě pod roštem. Součástí ložnicové sestavy RÁCHEL jsou dále praktické komody různého provedení a různých velikostí, noční stolky, knihovny, šatní skříně, lavice k posteli, závěsné police, toaletní stolek, nebo němý sluha. Záleží pouze na vás, který nábytek si vyberete a jak jej dle svých představ zkombinujete!Rachel

Hodnoty, na kterých si zakládáme

Proč si udělat radost u nás

Vyrobeno na Valašsku

Pokračujeme v rodinné tradici a řemeslné ruční práci už od roku 1897.

Kvalita a udržitelnost

Náš nábytek z masivního dřeva vám vydrží po generace.

Lidský dotek a ruční práce

Každý náš výrobek projde pod rukama desítky lidí.

Rozumíme zdravému spánku

Již 30 let vyrábíme na míru ortopedické lamelové matrace SÁRA.

Naše služby od A do Z

Od návrhu interiéru až po vlastní dopravu a montáž po celé ČR a SR.