Menu
zavřít
  • Domů
  • Blog
  • Moderní a funkční nábytek pro váš obývací pokoj

Moderní a funkční nábytek pro váš obývací pokoj

16. Leden 2013

Obývací pokoj je jednou z nejdůležitějších místností v každém domově. Denně se v něm setkává rodina, trávíme zde čas s našimi přáteli a také se zde věnujeme příjemnému relaxování.

Moderní a funkční nábytek pro váš obývací pokoj

Protože je obývací pokoj tolik využívaný, je velice důležité uzpůsobit si jeho sedací nábytek tak, aby se nám v něm pohodlně sedělo a zároveň jej mohli prakticky využívat. Firma JELÍNEK vám nabízí jedinečné sedací soupravy, které v sobě propojují moderní design, pohodlí, zdravé sezení i možnost dalšího praktického využití.

Multifunkční sedací souprava RÁCHEL

Svým zákazníkům můžeme doporučit například jedinečnou sedací soupravu Ráchel, kterou lze využít kromě pohodlného sezení také jako příležitostné spaní pro návštěvy! Křesla i pohovka se totiž dají velice snadno a rychle rozložit – a to díky speciálnímu rozkládacímu mechanismu, přičemž je možno vzniklé lůžko polohovat v jeho hlavové části. Sedací soupravu RÁCHEL lze na přání zákazníka také vyrobit s praktickým úložným prostorem, který můžete využít pro úschovu různorodých věcí! Sedací souprava RÁCHEL je navíc velice variabilní. Zakoupením speciálního rohového dílu můžete z pohovky kdykoliv jednoduše sestavit rohovou sedačku a naopak. Díky tomu si budete moci sedací soupravu vždy přizpůsobit vašim aktuálním potřebám.
 

Anatomicky tvarovaná sedací souprava NOE

Pokud vás trápí problémy s pohybovým aparátem, potom vám může firma JELÍNEK doporučit sedací soupravu NOE, která nabízí exkluzivní anatomicky tvarovaná křesla pro vaše zdravé sezení. Takovýto sedací nábytek vám zajistí příjemnou relaxaci a poskytne vašim zádům správou podporu. Díky tomu se tak sníží únava vašeho pohybového aparátu a zároveň efektivně předejdete deformacím páteřeKřeslo NOE má také praktický nastavitelný podhlavník, který si může každý přizpůsobit dle své výšky.
 

Pohupovací křeslo JEFET

Toužíte vyzkoušet nový způsob sezení? Potom bude pro vás pohupovací křeslo JEFET tou správnou volbou! V takovémto křesle se vám bude nejenže perfektně sedět díky jeho anatomickému tvarování, ale také se v něm můžete příjemně pohupovat! Tento pohyb je nejen velice zábavný a uklidňují, ale také přispívá k prokrvení zádových svalů, což má velice pozitivní vliv na váš pohybový aparát. Sledování televize v křesle JEFET pro vás bude dokonalou relaxací po stresujícím dni!
 

Stylová sedací souprava GEFER

Líbí se vám styl šedesátých let? Potom si můžete do vašeho obývacího pokoje pořídit elegantní sedací soupravu GEFER, která vás zaujme svým minimalistický a zároveň nadčasovým designem! Výrazné ohýbané části nábytku působí velice moderně a zároveň originálně. Křesla GEFER si můžete objednat i s praktickými nastavovacími opěrkami, o které si můžete pohodlně opřít hlavu a příjemně si tak odpočinout.

Sedaci_souprava_Gefer

Hodnoty, na kterých si zakládáme

Proč si udělat radost u nás

Vyrobeno na Valašsku

Pokračujeme v rodinné tradici a řemeslné ruční práci už od roku 1897.

Kvalita a udržitelnost

Náš nábytek z masivního dřeva vám vydrží po generace.

Lidský dotek a ruční práce

Každý náš výrobek projde pod rukama desítky lidí.

Rozumíme zdravému spánku

Již 30 let vyrábíme na míru ortopedické lamelové matrace SÁRA.

Naše služby od A do Z

Od návrhu interiéru až po vlastní dopravu a montáž po celé ČR a SR.