Menu
zavřít

Jídelní sestava DAVID

04. Srpen 2014

Přejete si mít jídelní stůl, který vám doma nezabere moc místa a zároveň se k němu pohodlně vejde i vaše širší rodina? Potom vás zajisté nadchne praktická jídelní sestava DAVID, kterou tvoří jedinečný rozkládací stůl a anatomicky tvarované jídelní židle. Nadčasový design jídelní sestavy DAVID perfektně zapadne do každého interiéru a zároveň vám doma nezabere moc místa.

Jídelní sestava DAVID

Rozkládací stůl DAVID

Rozkládací jídelní stůl DAVID má oválný tvar, a díky tomu vám ve složeném stavu skvěle poslouží jako běžný jídelní stůl pro 4-6 lidí. Stůl DAVID lze ovšem rozložit až na délku 310 cm a k takto dlouhému stolu může pohodlně zasednout až 12 osob!
Stůl DAVID je tedy ideální pro početnější návštěvy příbuzných či přátel a odpadnou vám díky tomu starosti kam své hosty usadit. Když návštěva odejde, stačí stůl zase jednoduše složit a opět bude moci vaše domácnost normálně fungovat, aniž by vám takto dlouhý stůl v místnosti překážel.
 

Mimořádně kvalitní materiál

Jídelní stůl DAVID je vyrobený z masivního bukového dřeva. Deska stolu je z dýhy a ohýbané části nábytku jsou vyrobeny z vrstveného ohýbaného buku. Odstín moření stolu si může každý zákazník vybrat ze základního vzorníku. Jednotlivé odstíny lze také přizpůsobit individuálním požadavkům zákazníka.
 

Anatomicky tvarovaná židle ABRA EXTRA

Součástí jídelní sestavy DAVID jsou také anatomicky tvarované jídelní židle ABRA EXTRA, které poskytnou vašim zádům správnou podporu. Díky tomu vám židle zajistí nejen zdravé sezení, ale také má celkový dobrý vliv na váš pohybový aparát. Jídelní židle ABRA EXTRA je navržena tak, abyste během sezení eliminovali nežádoucí deformaci páteře a zároveň tím snížili únavu vašeho pohybového aparátu. Její nadčasový design a elegantní linie vás zajisté nadchnou!

Jídelní židle ABRA EXTRA si můžete objednat buďto s područkami nebo bez. Židle s područkami působí více slavnostně a zároveň usnadňují vstávání od stolu. Židle bez područek se zase více hodí do vzdušných a otevřených prostor. Záleží jen na vás, jakou variantu si zvolíte. Čalounění židle ABRA EXTRA si můžete vybrat ze široké nabídky vzorníku JELÍNEK.

Hodnoty, na kterých si zakládáme

Proč si udělat radost u nás

Vyrobeno na Valašsku

Pokračujeme v rodinné tradici a řemeslné ruční práci už od roku 1897.

Kvalita a udržitelnost

Náš nábytek z masivního dřeva vám vydrží po generace.

Lidský dotek a ruční práce

Každý náš výrobek projde pod rukama desítky lidí.

Rozumíme zdravému spánku

Již 30 let vyrábíme na míru ortopedické lamelové matrace SÁRA.

Naše služby od A do Z

Od návrhu interiéru až po vlastní dopravu a montáž po celé ČR a SR.