Menu
zavřít

Jídelní sestava AMOS

09. Srpen 2014

Jídelní sestava AMOS je velice elegantní a nadčasová. Její důmyslné zpracování a mimořádná kvalita vás naprosto nadchne!

Jídelní sestava AMOS

Jídelní sestava AMOS se skládá z praktického kulatého stolu AMOS a anatomicky tvarovaných židlí ABRA.

Výhody kulatého stolu
Kulatý stůl AMOS se perfektně hodí do prostorných a vzdušných interiérů, kde skvěle vynikne a navodí tu správnou domácí atmosféru. Kulatý stůl v jídelně má řadu výhod. Usnadňuje totiž komunikaci u stolu, jelikož všichni členové rodiny při konzervaci na sebe dobře vidí. Díky tomu, že kulatý stůl nemá žádné ostré hrany, může k němu pohodlně zasednout větší množství lidí. Kulatý tvar stolu je oproti hranatému stolu bezpečnější, což zejména ocení rodiny s malými dětmi.
 
Stůl i pro větší návštěvu
Jídelní stůl AMOS si můžete u firmy JELÍNEK objednat také v praktické rozkládací verzi, kdy je možné jej rozložit až na délku 160 cm. Možnost rozložení stolu oceníte zejména při rodinných oslavách nebo návštěvě přátel. Stůl Amos můžete kdykoliv zase pohodlně složit, aniž by vám neustále překážel v místnosti.
 
Jídelní židle ABRA
Pro vaše pohodlné a zdravé sezení nabízí firma JELÍNEK anatomicky tvarovanou jídelní židli ABRA, která vám zajistí dokonalou podporu zad při vašem každodenním stolování. Židle ABRA je navržena tak, abyste během sezení eliminovali nežádoucí deformaci páteře a zároveň tím snížili únavu vašeho pohybového aparátu. Židli ABRA si můžete objednat i s praktickými područkami, které mohou vaše sezení ještě více zkomfortnit. Židle s područkami vám pomůže usnadnit vstávání od stolu. V nabídce firmy JELÍNEK si také můžete vybrat, zda si přejete židli s nízkým nebo s vysokým opěrákem.
 
Kvalitní materiál a perfektní vzhled
Tato elegantní a designově dokonalá jídelní sestava je vyrobená z vrstveného ohýbaného buku a desky stolů jsou zhotoveny z dýhy. Bukové dřevo je mimořádně kvalitní, má dlouhou životnost a nadčasový vzhled. Odstín moření nebo oleje, kterým bude dřevo ošetřeno, si může každý zákazník vybrat ze vzorníku JELÍNEK dle svého vkusu.
Hodnoty, na kterých si zakládáme

Proč si udělat radost u nás

Vyrobeno na Valašsku

Pokračujeme v rodinné tradici a řemeslné ruční práci už od roku 1897.

Kvalita a udržitelnost

Náš nábytek z masivního dřeva vám vydrží po generace.

Lidský dotek a ruční práce

Každý náš výrobek projde pod rukama desítky lidí.

Rozumíme zdravému spánku

Již 30 let vyrábíme na míru ortopedické lamelové matrace SÁRA.

Naše služby od A do Z

Od návrhu interiéru až po vlastní dopravu a montáž po celé ČR a SR.