Menu
zavřít

Anatomický polštář HUGO

16. Prosinec 2013

Abychom se v noci dobře vyspali a ráno vstávali odpočatí bez bolestí hlavy a krční páteře je kromě výběru vhodné zdravotní matrace také důležitý polštář, na kterém spíme.

Anatomický polštář HUGO

Pokud totiž celou noc ležíte na polštáři, který neposkytuje vaší krční páteři správnou oporu, ztrácí i ta nejlepší ortopedická matrace svůj význam. Vyzkoušet proto můžete jedinečný anatomicky tvarovaný polštář HUGO, který zajišťuje rovnoměrné rozložení tělesné hmotnosti a citlivě podepře vaši krční páteř. Díky tomu se vyhnete bolestivému deformování krční páteře a ráno po probuzení se budete cítit odpočatí a svěží.

 

Polštář HUGO

Anatomický polštář HUGO si můžete vybrat ze dvou variant podle toho, která vám bude nejvíce vyhovovat. Pořídit si jej můžete buďto vyplněný studenou PUR pěnou s jedinečnou povrchovou profilací, nebo lze zvolit druhou variantu, kdy jeho výplň tvoří tzv. líná pěna TERMOPUR, která má skvělou tvarovou paměť a perfektně tak reaguje na teplo i tlak. Oproti nepřizpůsobivým a naducaným polštářům si u anatomického polštáře HUGO můžete nastavit i stupeň jeho tvrdosti – a to vkládáním jader různé tvrdosti (výměnná jádra jsou součástí polštáře).
Polštář HUGO je opatřen kvalitním potahem s výtažkem léčivé rostliny Aloe Vera, která krásně voní, neutralizuje zápach a má regenerační účinky. Potah polštáře zajišťuje vysoký hygienický komfort a je snadno pratelný až do teploty 60 °C.
 

Výhody polštáře HUGO LUX a HUGO HAPPY

Pokud pro vaše pohodlí potřebujete nastavit i výšku polštáře, doporučujeme pořídit speciální anatomický polštář HUGO LUX, který tuto možnost nabízí. Změna výšky polštáře lze v tomto případě ovlivnit vložením nebo vyjmutím 3 cm vysoké podložky (podložka je součástí polštáře). Polštář se opět vyrábí ve dvou předcházejících provedeních – studená PUR pěna, nebo líná pěna Termopur  s pratelným potahem s Aloe Vera.  Rozměr těchto obou polštářů je 60 x 40cm.
 
V případě že dáváte přednost polštářům s menšími rozměry, můžete zvolit anatomický polštář HUGO HAPPY, jehož velikost je 50×32 cm. Polštář HUGO HAPPY nabízí možnost nastavení tuhosti a je k dostání v provedení s výplní pěnou Termopur a s potahem Aloe Vera.

Anatomický polštář HUGO Happy

Anatomický polštář HUGO LUX

Hodnoty, na kterých si zakládáme

Proč si udělat radost u nás

Vyrobeno na Valašsku

Pokračujeme v rodinné tradici a řemeslné ruční práci už od roku 1897.

Kvalita a udržitelnost

Náš nábytek z masivního dřeva vám vydrží po generace.

Lidský dotek a ruční práce

Každý náš výrobek projde pod rukama desítky lidí.

Rozumíme zdravému spánku

Již 30 let vyrábíme na míru ortopedické lamelové matrace SÁRA.

Naše služby od A do Z

Od návrhu interiéru až po vlastní dopravu a montáž po celé ČR a SR.